Intelligent
Algorithms

IIVO's Intelligent Algorithms is krachtige software. Met slechts enkele instellingen stelt u de meest optimale klimaatstrategie in om te voldoen aan de eisen van uw kas, uw gewas en uw klimaat. De algoritmen nemen deze instellingen als uitgangspunt om uw klimaat op microniveau proactief te regelen, rekening houdend met de verwachte weersomstandigheden.

Activeer
Intelligent
Algorithms

Ontgrendel uw
volledige potentieel

Deze software is gemaakt voor vernieuwers, die verder kijken dan hun vakgebied om te groeien. Om hun lessen te gebruiken voor het grotere goed. Die ervoor kiezen hun eigen aangepaste strategie op een intelligente manier te gebruiken of het systeem te laten werken volgens de principes van Plant Empowerment. Met deze unieke teeltmethode worden plantfysiologie en fysica gecombineerd. Het realiseren van een optimale balans van energie, water en assimilaten binnen uw kweekomgeving. Dit leidt tot sterkere, gezondere gewassen die minder gevoelig zijn voor ziekten en plagen.

Autonome besturing

Gebruik uw strategie als autonome besturing.

Consistentie in teeltstrategie

Zorg voor consistentie in uw teeltstrategie: meer productie, met betere kwaliteit.

Eén dashboard, maximale efficiëntie

Alle Intelligent Algorithms geïntegreerd in één dashboard, inclusief tijdsbesparing.

Autonoom
groeien

Als winnaar van de Autonomous Greenhouse Challenge is Hoogendoorn Growth Management koploper op het gebied van autonome teeltsoftware. Door krachtige algoritmes, weersvoorspellingen en plantenfysiologie te combineren, kunt u de beste beslissingen nemen voor uw planten. De continue stroom gegevens die tijdens de teelt wordt verzameld, genereert real-time inzichten in de omstandigheden in uw kas en de gezondheid van uw planten. Inzichten die worden gebruikt om kunstmatige intelligentie software en machine learning mechanismen aan te sturen. Zodat u nog slimmer kunt telen.

  • Intelligent Ventilation
  • Intelligent Temperature
  • Intelligent Screening
  • Intelligent Lighting
  • Intelligent CO2