It’s never
been so iSii...
to switch to IIVO

De nieuwe generatie klimaatcomputer staat voor u klaar, en overstappen was nog nooit zo eenvoudig. Misschien hangt hij wel bij u in het bedrijf, de iSii of iSii compact. De herkenbare rode kast waarmee u de teeltinstallaties aanstuurt en grip krijgt op het klimaat. Een vertrouwd systeem. Toch maken steeds meer telers de overstap naar onze nieuwste, meest geavanceerde oplossing; IIVO.

Met IIVO krijgt u meer inzicht en controle. Het systeem denkt met u mee en optimaliseert de teelt. U gebruikt data om beslissingen te maken, stuurt meerdere teeltlocaties aan vanaf één systeem en bent volledig voorbereid op de toekomst. Welke reden u ook heeft, overstappen is dichterbij dan ooit.

iSii
to
IIVO

Zo werkt overstappen

We begrijpen als geen ander dat een upgrade naar een nieuw systeem ingrijpend kan zijn. Daarom bieden we uitgebreide ondersteuning. Zo nemen we de huidige instellingen 1 op 1 over. Configureren we het systeem aan de hand van uw wensen. En maken u tijdens een uitgebreide training volledig vertrouwd met de nieuwe mogelijkheden. De aansturing van uw kas gaat pas over op het nieuwe systeem als we zeker zijn dat alles perfect werkt.

1. Intake

Analyse van de huidige situatie, bespreken van wensen, kosten en planning.

2. Hardware

Het controleren van de hardware, waar nodig upgraden.

3. Overzetten instellingen

Importeren van alle huidige instellingen en voorkeuren, beschikbaar maken in IIVO.

4. Testen

Uitvoerig nalopen van het systeem, testen en controles.

5. Configuratie & training

De dashboards inrichten aan de hand van persoonlijke wensen. Training over het gebruik van IIVO.

6. Future ready telen

Klaar om van alle IIVO voordelen te profiteren.

Klaar om over te stappen?

Wilt u persoonlijk advies of een afspraak voor een persoonlijke demonstratie? Of heeft u een vraag? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.